Lunken mottakelse: - En uferdig Avicii-låt

Avdøde Tim Berglings siste låt «S.O.S.» slippes onsdag kveld. Den får blandet mottakelse i svenske medier.

SLIPPER NY LÅT: Universal Music slipper en ny Avicii-låt, «S.O.S.», nesten ett år etter den svenske artistens død. Video: Universal Music Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kveld slippes Aviciis siste låt «S.O.S.» feat. Aloe Blacc. Svenske medier har allerede fått tilgang på låten, og er ikke spesielt imponert over hva de har fått høre.

- Det låter som en oppfrisket demoinnspilling som kanskje kunne blitt noe mer, noe bedre og større, skriver svenske Aftonbladet og konkluderer med at: «S.O.S.» ikke føles ferdig.

Hør en smakebit av låta i videoen øverst i saken.

Aftonbladet gir låten terningkast to - og kaller den en av de mest rendyrkede popsinglene som er gitt ut i Aviciis navn. Videre spør anmelderen seg: «Var det hit Tim selv ville?».

SVTs kunstkritiker Tali da Silva skriver i sin anmeldelse at han hører en Avicii-låt, men savner det lille ekstra. Han påpeker imidlertid at det ville vært rart om musikken holdt samme nivå etter Aviciis død.

- Det går ikke an å la være å undre seg om det er akkurat Aviciis siste håndspålegging som mangler, for denne singelen låter akkurat som den er: - En uferdig Avicii-låt, skriver han.

- Dele musikken med fans

Det er ett år siden artisten Tim Bergling, kjent som Avicii, gikk bort. Da han døde var han i ferd med å fullføre albumet «TIM», og etterlot seg en samling av musikk som var nesten ferdig, samt en rekke beskjeder og notater som omhandlet musikken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer