Lunsj-tv på Dagbladet.no

Dagbladet.no er først med fast nyhetssending på web-tv. I dag møter du studiovertinne Tonje Grave på skjermen fra klokka 12. Dette nye tilbudet kan du også skaffe deg fast på e-post.

Se nyheter på web TV!

Nå kan du se og høre nyhetene til lunsj hver hverdag. Med dagens debut klokka 12 blir Dagbladet.no først ute med daglig nyhetssending på web-tv - akkurat som vi var tidligst ute i Norge med egen nettavis.

Nyheter via web-tv på Dagbladet.no blir tilpasset en kort matpause. Du får et par minuttes nyhetsoppdatering av vår reporter i Dagbladhusets i Akersgata i Oslo og mulighet til å se videoinnslag fra ulike begivenheter i inn- og utland.

I tillegg kommer vi til å åpne web-studioet vårt for gjester. Til den første sendingen kommer for eksempel Dagbladets filmkritiker Liv Jørgensen for å diskutere premierefilmene med studiovertinne Tonje Grave. Nyhetssendingen blir liggende på en fast web-tv side på Dagbladet.no der du etterhvert kan plukke blant høyst ulike videoer. Alle har imidlertid det til felles at vi ønsker å formidle informasjon både til fordypelse og underholdning med tradisjonell Dagblad-kvalitet i bunn.

De faste web-tv nyhetene produseres klokka 12 hver hverdag fra mandag til fredag. Ved spesielle hendelser legger vi inn ekstrasendinger, som selvfølgelig blir varslet på den døgnkontinuerlige nyhetsoppdateringen du ellers finner i tekst og bilder på Dagbladet.no

Vil du ha daglige web-tv nyheter klokka 12, bruker du bare påmeldingslista på Dagbladet.no sin web-tv side, som vil bli åpnet i løpet av formiddagen.

Se nyheter på web TV!

Generalprøve: John Rasmussen (t.v) Tonje Grave og Liv Jørgensen (t.h) er klare for morgendagens sending.