Lurer stakkars kåte menn

Og sensasjonslystne lesere.

Foto: Fredrik Arff/Cappelen Damm
Foto: Fredrik Arff/Cappelen Damm Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ANMELDELSE: «Jeg setter meg over ham, lener meg ned mot munnen hans og gjør mitt aller beste med tunga. Noe må jeg gjøre riktig, for jeg kjenner han får reisning rimelig raskt. Gud så stor han er!»

Tam kopi Skriver 25 år gamle Siw Annettte, kalt Siwa. Hun har panikk. Etter at det ble slutt med den utro «Drittsekken» fire år tidligere, har ikke Siwa hatt sex. Men da hennes bestevenninne får barn, og hun ved rask hoderegning forstår at tiden er i ferd med å renne ut, bestemmer hun seg for å finne Drømmemannen før hun fyller 26. Hun tar en annen vanskelig beslutning. Hun vil ikke ha sex før Han dukker opp.

Det er som kjent ikke enkelt å finne drømmeprinsen, og det er alltid noe galt med mennene Siwa tar med hjem etter sine hektiske kaférunder. Èn kysser som en fisk, en annen er ti centimeter for kort (høyden altså), en tredje altfor romantisk osv. Til mennenes store frustrasjon oppdager ikke Siwa deres mangler før de ligger der i sengen, delvis påkledd.

Selv får hun orgasme med truse på, etter en teknikk hun fant allerede som femtenåring. Men de stakkars mennene må finne seg i at hun deretter trekker seg. Lurt av luremusa Siwa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer