Lurt til transekos

Seks menn er i harnisk etter at de føler seg lurt til å kysse og kose med transseksuelle Miriam.

De seks britiske mannfolka vurderer nå rettslige skritt mot TV-kanalen Sky One. De føler seg lurt til å konkurrere om gunsten til en transeksuelle såkalt she male.

Koste seg

Det er realityprogrammet «There's Something about Miriam» på den britiske kanalen som har satt mennene i den kinkige situasjonen.

De sier de lurt til å kysse, kose og leie lanke med Miriam, som egentlig er en mann. Miriam går til behandling for å bli en kvinne.

Mennene vil nå hindre at programmet blir vist, mens Sky på sin side sier at de har en rettslig bindende kontrakt med dem. Mennene frykter at de nå blir gjort narr av i hele Storbritannia for transekosen.

Slo til

Programmet har premiere 16. november. Det ble innspilt på Ibiza i sommer. Mennene skulle plukke ut kvinnen de syntes var mest attraktiv. Alle valgte Miriam. For kvinnene var nok ikke valgt ut helt tilfeldig.

De ble ikke fortalt at Miram at transeksuell. Hun venter på operasjon og fortsatt med mannlige genitalier.

- Miriam og gutta vle filmet 24 timer i døgnet på en lukusvilla, forteller en kilde som har vært med på produsksjonen til The Sun.

- Gutta må gjøre hva de kan for å imponere henne, før hun plukker ut sin favoritt. Så forteller hun at hun er transseksuell. Det er alle gutters verste mareritt.

En av deltakerne ble så sint av trikset at han skal ha slått til produsenten da sannheten sto for en dag. Kameraet var på da mennene la an på Miriam, og til og med da de kysset, ble med på teipen.

Seerne får i starten av programmet at Miram er en mann som skal bli kvinne. Deltakerne fikk ikke vite det før vinneren ble plukket ut.

Det hele ender med at en av mennen vinner Miriam, som deretter løfter opp skjørtet. Da hadde mennene vært sammen med Miriam i tre uker.

Blant deltakerne er en skiinstruktør, en eks-livvakt og en marinesoldat. Mennene er mellom 25 og 30 år og beskrives som «livlige og outgoing».

Bilde av Miriam finner du selvfølgelig på The Sun.