Lurte 100 000 nordmenn med oppdiktet sexblogg

«Flinke piker» er egentlig en 28 år gammel skribent.

SLEM PIKE: Bloggeren bak «Flinke piker» avslører at hun bare er én person, og ikke tre. Hun er i slutten av tjueårene, og ikke i begynnelsen av tjueårene.
Men hun vil være anonym. Foto: Jo Straube / Dagbladet
SLEM PIKE: Bloggeren bak «Flinke piker» avslører at hun bare er én person, og ikke tre. Hun er i slutten av tjueårene, og ikke i begynnelsen av tjueårene. Men hun vil være anonym. Foto: Jo Straube / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På sexbloggen flinkepiker.org har man det siste året blant annet kunnet lese historier om å ha analsex for første gang og hvordan det er å spy i skrittet til en jente under oralsex.

Hvert av innleggene har blitt signert med navnene «Linnéa», «Emma» eller «Chantal», og bloggen har vakt stor oppsikt. Både Dagbladet.no, VG og mannebladet Alfa har viet dem stor plass. Bloggen skal på det meste ha hatt godt over 100 000 lesere.

Fri fantasi Nå kan Dagbladet avsløre at innholdet på bloggen er fiktivt og at den ikke har blitt skrevet av tre frimodige unge jenter på St. Hanshaugen, men av en kvinnelig skribent på 28 år med god fantasi.

- Dette var en lett blanding av «The Hills» og «Tangerudbakken» i bloggform. Det trenger ikke være sant for at det skal være underholdende, sier jenta bak bloggen til Dagbladet FREDAG.

Ville ikke skrive emoblogg Kvinnen som diktet opp «Linnéa», «Emma» og «Chantal» sier at hun gjerne kunne blogget om seg selv, men «at det ville blitt en emo-blogg skrevet av ei småfeit jente i 20-årene - noe jeg ville spare verden for».

- Jeg var drittlei rosabloggere som får deg til å føle deg som en bleikfeit taper med tynt hår. Se heller opp til jenter som ikke er tilsynelatende perfekte, men som allikevel har guts, humor og trua på seg selv. Det er bedre å se opp til noen som ikke finnes, enn det er å se opp til selvbrunings-oransje idioter med dårlige hairextensions og fritidsproblemer. Sex ble min måte å få frem poenget på. Jeg ville at leserne skulle bruke hodet litt og innse at det meste er normalt når det kommer til både kropp og følelser. Jeg har selv vært ung, usikker, livredd for det meste, ensom, alt. Jeg har hatt spiseforstyrrelser og opplevd overgrep, og gudene skal vite at jeg ikke er alene. Jeg har i stor grad blogget om mine egne issues, bare ikke som meg selv, sier skribenten, som ønsker å være anonym inntil videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer