«Die Hard»-klipp:

Lurte alle

Et klipp på Twitter pustet liv i «Die Hard»-fansens håp om at en ny film er på vei.

HÅPET BRAST: - Reklamefilmen med Bruce Willis fikk mange til å glede seg forgjeves. Video: Advanced Auto Parts. Reporter: Jonas Andersen / Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ryktene gikk vilt da et kort klipp på Twitter viste «Die Hard»-skuespiller Bruce Willis i scene som kunne se ut som om filmserien skulle komme med en oppfølger.

Det var Willis' datter Rumer som delte klippet med emneknaggen #DieHardIsBack.

Fansen reagerte med jubel.

- Vær så snill. Dette må være sant, skrev en bruker på Twitter.

- Dette kan enten redde eller ødelegge 2020, skrev en annen.

Bilbatteri

Entusiasmen ble raskt dempet da et nytt klipp ble publisert. «Die Hard» er likevel tilbake, men som bilbatteri.

Bruce Willis spiller den velkjente rollen som John McClane i en reklame for selskapet Advanced Motorparts og deres batteriserie kalt Die Hard.

- Oscaren for beste film i 2020 går til ... Die Hard-reklamen, skrev en Twitter-bruker.

Julefilm?

Håpet om et «Die Hard»-gavepakke før jul ble altså ikke oppfylt. Flere assosierer filmen med julefeiring. I en liste laget av USA Today blir originalfilmen fra 1988 omtalt som en av tidenes beste «julefilmer».

- Dette er definitivt en julefilm. Beklager, julenissen, men det er ingen som tvinger seg gjennom trange rom for å redde verden bedre enn Bruce Willis' ikoniske John McClane, skrev USA Today.

Bruce Willis mener derimot at «Die Hard» ikke er en julefilm. Da Willis skulle «grilles» under The Comedy Centrals program «The roast of Bruce Wills» sa han dette:

- «Die Hard» er ikke en julefilm. Det er en Bruce Willis-film, skriver Business Insider.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer