Lyden av karaoke

Det er bare å begynne å øve på favorittsangen din fra «Sound of Music» og trekke i tidsriktig kostyme, for nå er «Sing along-versjonen» er her!

Filmen «Sound of Music» fra 1965 med Julie Andrews som den syngende, glade guvernanten Maria og Cristopher Plummer som baron von Trapp sjarmerer stadig publikum. Musikalen når nye høyder som en interaktiv forestilling!

Opplegget er fra England, der det har vært en ubetinget suksess siden 1999. Det lover godt her i Oslo også ettersom 1000 billetter allerede er forhåndssolgt for de tre helgene forestillingen skal vises.

«Sing-a-long-a Sound of Music» ledes av en vert som sørger for oppvarming og guiding gjennom kvelden, blant annet blir det kollektiv jubling til ære for Maria og selvfølgelig allsang. Det blir også kåring av det beste kostymet, der publikum er jury.

Husk å ta med deg en Edelweiss.

For å få vite mer om opplegget kan du besøke sidene til Oslo-kinoene og Singalonga Productions. Mer om filmen kan du lese på de offisielle hjemmesidene.

«Sing-a-long-a Sound of Music» går fredag 27., lørdag 28. og søndag 29. april, fredag 4., lørdag 5. og søndag 6. mai, samt fredag 11., lørdag 12. og søndag 13. mai.