Lydmann fant 20 nye låter fra popkongen

Jackson-venn Omer Bhatti ikke overrasket.

NYE LÅTER: Michael Jacksons tidligere lydmann skal ha funnet nytt Jackson-materiale på sin pc. Foto: AP Photo/Joel Ryan
NYE LÅTER: Michael Jacksons tidligere lydmann skal ha funnet nytt Jackson-materiale på sin pc. Foto: AP Photo/Joel Ryan Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har gått mer enn seks år siden Michael Jackson døde. Og fans verden over har sørget over bortgangen til sitt ikon.

I fjor gjenoppsto Jackson som hologram på scenen, og kjente fjes i salen tok til tårene.

Nå viser det seg at fansen kan få nytt materiale fra popkongen. 20 nye, upubliserte låter laget av Michael Jackson er nylig oppdaget, melder den franske avisa Le Parisien.

Funnet av lydmann De har snakket med artistens tidligere lydmann, Michael Durham Prince, som hevder han har funnet 20 ufullstendige låter på sin egen datamaskin. Prince hevder at dette er originalverk laget av Jackson, men forteller at låtene mangler titler og koring.

Han er ifølge avisa usikker på hva han vil gjøre med materialet som nå er funnet.

- Jeg har ingen rett til å bestemme titlene på låtene, eller å la noen høre dem akkurat nå, sier han.

Michael Durham Prince skal ha jobbet med Jackson fra 1995 til hans død i 2009.

Omer Bhatti vet om flere låter Omer Bhatti, aka artist «O-Bee», er aller mest kjent for sitt vennskap med den avdøde popstjernen.

Han skriver i en sms til Dagbladet at han vet om flere upubliserte Michael Jackson-sanger, men han ikke er sikker på hvilke sanger lydmannen nå har funnet.

- Det vil nok lekke ut låter fra han i årene som kommer. Det er litt spennende, men samtidig vanskelig å bli glad for med tanke på at de sikkert ikke har hatt hans «final blessing», skriver han om funnet av de nye Jackson-låtene.

Sony eier rettighetene Musikkselskapet Sony eier rettighetene til Jacksons materiale, og har allerede gitt ut to plater etter artistens død.

I følge avtalen kan Sony Music gi ut opp til syv album i løpet av ti år, inkludert nye eller remiksede Michael Jackson-sanger, skriver Daily Mail.

VET OM FLERE LÅTER: Omer Bhatti er kjent som Michael Jackson-venn, og har blant annet vært dommer under Norske talenter på TV2. Han sier han vet om flere upubliserte Jackson-låter. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
VET OM FLERE LÅTER: Omer Bhatti er kjent som Michael Jackson-venn, og har blant annet vært dommer under Norske talenter på TV2. Han sier han vet om flere upubliserte Jackson-låter. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer