Lykke Li avlyser alle konserter

- Jeg er helt knust.

UTSLITT: Den svenske artisten har avlyst alle sine konserter, grunnet sykdom. Nå takker hun fansen for deres forståelse. Foto: NTB Scanpix
UTSLITT: Den svenske artisten har avlyst alle sine konserter, grunnet sykdom. Nå takker hun fansen for deres forståelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den svenske artisten Li Lykke Timotej Zachrisson (28), bedre kjent under artistnavnet Lykke Li, avlyser sin planlagte turné i New Zealand, Australia og Singapore, grunnet sykdom. 

Artisten skriver selv på sin egen hjemmeside at hun er svært lei seg over situasjonen.

- Jeg helt knust, noen ganger presser man kroppen til det ytterste, og helt til det ikke går lenger. Både kroppen og hjertet mitt har gitt alt, men etter å ha turnért i sju år, så skriker kroppen etter pleie.

- Jeg elsker dere Allerede som 19-åring spilte hun inn sitt første album. Lykke Li har også vokst opp i et kunstnerhjem, konstant på flyttefot - fra Nepal, til Marokko, til Portugal. Nå håper hun fansen har forståelse for at hun trenger ro.

- Jeg takker for all deres forståelse. Jeg elsker dere og vil komme sterkere tilbake. Akkurat nå, kjære dere, så trenger jeg hvile. Ta vare på hverandre, skriver hun.

I fjor åpnet Lykke Li opp om hvordan rotløsheten og det hektiske artistlivet har preget henne i så stor grad at det har gått utover helsa, overfor britiske Guardian.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.