Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Lykkelig gift

Woody Allen (62) har giftet seg med Soon-Yi Previn (27) - adoptivdatteren til hans mangeårige samboer Mia Farrow. Bryllupet fant sted i all hemmelighet lille julaften i Venezia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LYKKELIGE: Woody Allen giftet seg med sin 35 år yngre stedatter Soon-Yi Previn i Italia lille julaften.

Av ANDERS GRØNNEBERG

Dermed er et nytt kapittel - eller filmmanus - i Woody Allens liv skrevet. Men vi har vel neppe sett siste episode i denne familiesåpeoperaen. Det neste blir vel at Soon-Yi blir gravid.

Den eksentriske regissøren og skuespilleren får til det andre må lage vitser om, for nå har han fått eksen til svigermor. Og om Mia Farrow ikke likte ham som samboer og ekssamboer, har neppe forholdet mellom de to blitt bedre med julas ekteskapsinngåelse. Men svigersønner skal per definisjon ha et anstrengt svigermor, så da så...

Stor oppmerksomhet

- Jeg viet dem kl. 17 tirsdag, forteller ordfører Massimo Cacciari i den italienske byen til Reuters-NTB. Bare helt nære venner og familiemedlemmer var til stede under den borgerlige vielsen.

27 år gamle Soon-Yi Previn er adoptivdatteren til Mia Farrow. Kjærlighetshistorien mellom de to vakte adskillig oppmerksomhet - ikke bare fordi Soon-Yi er adoptivdatter til Farrow, men også på grunn av aldersforskjellen. Allen er 62 år gammel.

Farrow var sammen med Allen da hun fant nakenbilder av Soon-Yi i Allens leilighet i 1992. Oppdagelsen førte til at Allen og Farrows over ti år gamle forhold gikk i stykker.

35 år eldre

Bryllupet mellom Soon-Yi Previn og Woody Allen ble kjent i Paris i går. Allen og hans filmer er alltid blitt elsket i Frankrike. Derfor ønsker paret å tilbringe hvetebrødsdagene i Paris.

- Vi er svært, svært lykkelige, sier Allen, og poserer for fotografene sammen med kona, som er 35 år yngre enn ham.

- Det er en stor opplevelse for oss å tilbringe jula i Paris. Vi har tilbrakt jula de fem siste åra her, sier Woody Allen på en regnvåt Place de la Concorde, der han treffer pressen etter å ha sjekket ut av det eksklusive Ritz Hotel.

Etter å ha kysset bruden foran fotografene, kommer det sjenert og rødmende fra Soon-Yi til ektemannen: «Kan vi ikke gå og spise nå?»

Fransk støtte

Mens Allen har møtt mye motstand mot sitt forhold til Soon-Yi i USA, er han likevel ikke blitt dømt i noen rett. Men Mia Farrow har ikke gjort det lett for ham å ha kontakt med adoptivdatteren Dylan og deres felles sønn, Satchel.

Nylig fikk Allen støtte for forholdet til Soon-Yi på førstesida av den franske avisa Le Monde, som beskrev USAs og Mia Farrows reaksjon som puritansk og reaksjonær mot en mann som ikke er konform nok for det samfunnet:

«Så hvorfor ikke gå tilbake til frihet og forføring, til Voltaire og Casanova».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!