- Lykkelig gift

Woody Allen (62) har giftet seg med Soon-Yi Previn (27) - adoptivdatteren til hans mangeårige samboer Mia Farrow. Bryllupet fant sted i all hemmelighet lille julaften i Venezia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LYKKELIGE: Woody Allen giftet seg med sin 35 år yngre stedatter Soon-Yi Previn i Italia lille julaften.

Av ANDERS GRØNNEBERG

Dermed er et nytt kapittel - eller filmmanus - i Woody Allens liv skrevet. Men vi har vel neppe sett siste episode i denne familiesåpeoperaen. Det neste blir vel at Soon-Yi blir gravid.

Den eksentriske regissøren og skuespilleren får til det andre må lage vitser om, for nå har han fått eksen til svigermor. Og om Mia Farrow ikke likte ham som samboer og ekssamboer, har neppe forholdet mellom de to blitt bedre med julas ekteskapsinngåelse. Men svigersønner skal per definisjon ha et anstrengt svigermor, så da så...

Stor oppmerksomhet

- Jeg viet dem kl. 17 tirsdag, forteller ordfører Massimo Cacciari i den italienske byen til Reuters-NTB. Bare helt nære venner og familiemedlemmer var til stede under den borgerlige vielsen.

27 år gamle Soon-Yi Previn er adoptivdatteren til Mia Farrow. Kjærlighetshistorien mellom de to vakte adskillig oppmerksomhet - ikke bare fordi Soon-Yi er adoptivdatter til Farrow, men også på grunn av aldersforskjellen. Allen er 62 år gammel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer