Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lykkelig som single

Calista Flockhart er lei av å bli forvekslet med sin rollefigur. I motsetning til Ally McBeal er hun lykkelig som single.

Flockhart blir stadig vekk konfrontert med mennesker som tror hun er en nevrotisk, flørtende person som er besatt av å finne seg en mann.

- Jeg er veldig lykkelig med å være alene. Hadde jeg funnet den rette personen ville jeg vært lykkelig med det også, forteller hun til magasinet Tatler.

Blir skuffet

Den 33 år gamle skuespilleren vil for all del ikke forveksles med advokaten hun fremstiller i den populære serien.

- Jeg er det motsatte av Ally McBeal. Når folk møter meg blir de skuffet fordi jeg ikke minner om henne. Det kan være irriterende fordi jeg ikke har lyst til å være Allys motstykke i virkeligheten, sier Flockhart.

Sårende

Hun er også oppgitt over ryktene om at hun skal ha anoreksia:

- Det er urettferdig og sårende rykter, og de er ikke sanne. Samtidig er de skadelig for min karriere. Jeg prøver å ha litt humor i forhold til det, men det er vanskelig. Folk stirrer på meg og er opptatt av hva jeg putter i munnen. Jeg tror ikke de er klar over hvilken effekt det har på hvert sekund av livet mitt, sier Flockhart.

Hun var teaterskuespiller med stor suksess på Broadway før hun fikk rollen som Ally McBeal.

IKKE KOPI: - Jeg er det motsatte av Ally McBeal. Når folk møter meg blir de skuffet fordi jeg ikke minner om henne.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling