Lykken er Luke

Drew Barrymore har vært gift i 51 dager, vært forlovet med rockestjerner og slitt med dop- og alkoholproblemer. Innimellom har 24-åringen spilt i et titalls filmer. Nå har hun funnet lykken i livet - skuespilleren Luke Wilson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Skuespillere er gærne og kaotiske mennesker, mener Drew - og jeg er selvfølgelig ett av dem. Galskapen yrket fører med seg gjør det vanskelig for oss å opprette stabile forhold. - Da jeg traff Luke Wilson, var det kjærlighet ved første blikk, ivrer hun.

- Det hadde jeg aldri opplevd før. Jeg visste at jeg hadde sjansen til å finne lykken med Luke, så jeg jobbet for å bli mindre komplisert. Nå tenker jeg før jeg snakker. Jeg kan nemlig være temmelig frekk og fæl i kjeften, og det leder ofte til krangel, sier Drew Barrymore, kinoaktuell med «Evig din», julefilmen basert på Askepott-historien.

Nei til ekteskap

Drew bor med Luke i Hollywood Hills, men noe ekteskap blir det ikke med det første.

- Jeg tror ekteskap dreper romantikken. Man tar hverandre for gitt. Min største tabbe var å gifte meg så ung. Det er stor forskjell på et bryllup og et ekteskap.

- Det jeg lærte av mitt første ekteskap var å stille spørsmålet: «Er jeg en god eller dårlig person når jeg er sammen med kjæresten min? Noen forhold fikk fram mine verste sider. Luke bringer fram det beste i meg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer