Teateranmeldelse «Pust», Riksteatret:

Lykkes delvis

De er bare to mennesker i kø på Ikea. Men når han spør om de ikke bør tenke på å få barn kan ingen unbrakonøkkel hjelpe.

NORMALE NEVROSER: Axel Bøyum og Kamilla Grønli Hartvig spiller paret som nøler med å få barn i en verden med mørke fremtidsutsikter. Foto: Erika Hebbert, Riksteatret
NORMALE NEVROSER: Axel Bøyum og Kamilla Grønli Hartvig spiller paret som nøler med å få barn i en verden med mørke fremtidsutsikter. Foto: Erika Hebbert, Riksteatret Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

TEATER: Hun skriver på sin doktorgrad. Han er musiker. De er engasjerte, bevisste mennesker. Men når spørsmålet om å få barn dukker opp er det som deres lille sivilisasjon på to bryter sammen.

For er det riktig å sette barn til verden midt i en global klimakatastrofe? Når et nytt barn gjennom sitt liv vil sende nye 10 000 tonn CO2 ut i vår overbelastede atmosfære? Og når det kan virke som bare det å diskutere spørsmålet kan sende ut noen kilo ekstra CO2 det også?

BLACK WEEK!

Les Dagbladet+ til påske for 139,-

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer