Lys og varme fra Motorpsycho

Ingen åpenbare tretthetstegn i «Child of the Future».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALBUM: Når Motorpsycho feirer 20-årsjubileum er verket i god feinschmeckerånd bare tilgjengelig på vinyl. Denne gangen har trioendratt til Chicago og samarbeidet med den legendariske produsenten Steve Albini (Pixies, Nirvana).

Resultatet er et vitalt og dynamisk album som umiddelbart forteller at de tunge og episke jammene fra forgjengeren «Little Lucid Moments» denne gangen har sneket seg ut bakdøra.Dekker hele spekteretPå mange måter fungerer plata som et kortfattet oppslagsverk av det gjengen har foretatt seg gjennom hele karrieren. Fra melodisterkog solkysset vestkystrock i form «The Ozzylot (Hidden in a Girl)», ikke ulikt det de befattet seg med på «Black Hole/Black Canvas», via dronete «Whole Lotta Diana», psykedeliajammen «Cornucopia»til det varme og neddempede pustehullet «The Waiting Game», leker trioen seg gjennom lekre og rikt illustrerte lydlandskap.

«Child of the Future» er selvsagt i god Motorpsycho-tradisjon spekket med platesamlerrockreferanser, men også like umiskjennelig identitetssterk av samme årsak.I sum er «Child of the Future» Motorpsycho fra deres mer oppstemte side, i alle fall om man har de seinere platene som utgangspunkt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer