Lysfontenen og hennes tilkommende

Prinsessen og Ari lanserte boka «Fra hjerte til hjerte» i dag. Vi gir deg utdrag og egne illustrasjoner! Se vår romantiske bildeserie!

Boka inneholder få avsløringer av håndfast karakter, som hvor bryllupsreisen gikk. Men leserne vil få et unikt innblikk i hva som opptok turtelduene i dagene før bryllupet.

Slik beskriver prinsessen den mye omtalte lysfonteneopplevelsen:

«Jeg gikk og grunnet på at skaperverket er en avglans av de himmelske fullkommenheten. Siden jeg hadde på meg de keltiske brillene, tenkte jeg at hvis Gud er i alle ting, må også det himmelske lyset gjennomtrenge alt. Også meg. Jeg forestilte meg at jeg gikk i lys, at jeg vasset i det til langt opp på leggen, at alt rundt meg utstrålte et slikt lys. Til slutt var det som om jeg var fylt til randen. Jeg ble en lysfontene.»

Om pilegrimsvandringen:

«Skogsneglene skled sakte fram midt i veien. De var kjappe til beins likevel. Hver gang vi hadde passert en, dukket den snart opp foran oss på stien, igjen og igjen. Pilegrimsprest Kjell sa at sneglen er et symbol på pilegrimen: Pilegrimen føler seg hjemme hvor enn hun er på sin vandring.»

Merkelig møkk:

«Midt i selveste Korslia begynte bonden å spre møkk på jordet, bare noen meter fra oss. Stanken slo imot oss. Jeg syntes det var merkelig å være omgitt av ren møkk mens vi gikk i korsets sti. Du, min tilkommende, tenkte noe annet.»

Tidlig på tur:

«Da vi hadde gått et stykke til, kom vi til en mann som sto og hogget like ved ved like ved Djupdalsollen.

- Står du her og hogger? sa pilegrimsprest Kjell.

Jeg ventet at mannen skulle svare at her hadde han stått og hogget i mange hundre år og ventet på oss. I stedet sa han: Er det pilegrimer så tidlig på året?

Ja, det er da det, svarte pilegrimsprest Kjell.»

Sjøhest fra barndommen:

«Jeg har alltid ment at jeg møter de menneskene jeg er ment å skulle møte, og at livet folder seg ut slik Gud har villet at det skulle gjøre.

Det første jeg husker som et avtegnet bilde, er synet av en sjøhest i et akvarium i Plymouth, England. Jeg var tre år gammel...»

LYSFONTENE: - En av de sentrale bevegelser i Den midtre søyle er "Lysfontene". Her forestiller utøveren seg en skinnende energikraft som presser seg opp gjennom fotsålene og ut gjennom hodebunnen mens den spruter over kanten av din aura og gjør den sterk og polert, før den samles igjen ved føttene. Denne sykliske forestillingen gjentas mange ganger, heter det hos meditasjonsbevegelsen <a href=http://mailbox.univie.ac.at/Alfred.Ballabene/english/meditations/fountain2.htm>Anja Chakra</a>