Lyst på en loppis?

PARIS (Dagbladet): Richard Gere, Tina Turner og Catherine Deneuve gjør det. Sharon Stone er helt hekta. Francis Ford Coppola iler til rett fra Deauville. Claudia Schiffer dukker opp, denne gangen med klærne på.

Loppe- og antikvitetsmarkedene i Saint-Ouen utenfor Paris er superstjernenes siste møtested, ifølge avisa Le Parisien. Rolls-Roycene, Jaguarene og Mercedesene står like tett i Saint-Ouen som på Croisetten i Cannes.

Målet er imidlertid å ikke bli sett. Richard Gere trekker lua helt ned til nesetippen, og Sharon Stone lar håret fyke, tar på strenge briller og lar den kunstige pelsen ligge igjen på hotell Ritz. Dit måtte loppeselgeren dra for å få 13000 kroner etter at Stones base-instinkter hadde festet seg ved et kjøkkenbord.

Tina Turner er også ute etter møbler til sitt nye hus i Provence, men ikke alle stjernene har behov for så store lopper. Faren for å bli loppet er selvsagt til stede, men det er et av symptomene Jodie Foster, Claudia Schiffer eller Cindy Crawford har råd til å kurere. Dessuten er halve vitsen å prute.

Franske filmstjerner, motedesignere og forfattere er gode til det. Tennisesset Yannick Noah slapper av i Saint-Ouen.

Kjell Magne Bondevik kommer til Paris i slutten av uka. Kanskje en aldri så liten loppis ville kvikke litt opp?

«De rikeste er ofte de gjerrigste.»Loppeselger i Saint-Ouen i 20 år til Le Parisien.

SHOPPER: Tina Turner kjøper lopper når hun er i Paris. Det samme gjør andre verdensstjerner av hennes kaliber.