Lyst på litt moro på bakrommet?

Det er julebord, og det er ikke snakk om noe nye Dagbladet-opplegg. Jula kan dem ikke tulle med. Julebordet i år blir..

tradisjonelt: fett og vått, helt supergøy som vanlig.

Men vi trenger din hjelp!

Vår oh-store-utelivsekspert og vaktbikkje Lars Eide har som kjent alt for gode og nære kontakter i utelivsbransjen. (Har du sett snusk og overgrep mot oss forbrukere? Meld fra til lei@dagbladet.no!)

Nå har han klart det helt store: å reservere et helt eget, privat rom for oss på Kampen Bistro fredag 29. november.

Noen synes muligens det er tidlig for julekalas? Tenkt igjen, fettoleransen må oppøves såpass tidlig. Tilbakemeldingene tyder dessuten på at folk er rimelig bissi i desember.

Treretters med vanlig mat: Ca. 220

Masse julemat (de har alle typer julesnadder) Mellom 300-350

- Jeg har bare hørt positive ting om Kampen Bistro, sier Eide i en kommentar.

Vi har ikke bekreftet bestillingen ennå. Derfor er det viktig at dere deltar i den demokratiske prosessen dette skal være. Avgi din stemme nå! - På grunn av brannmurene tar det cirka ett kvarter fra den første stemmer til resten av stemmene kommer inn, uttaler sikkerhetsansvarlig Ola Strømman. Det betyr også at ingen kan stemme mer enn en gang.

Julenissekoz fra komiteen!

FRA SOMMERBORDET I FJOR:</B> Tenk så gøy vi kan få det!
ELLER ENDA GØYERE:</B> Mitch lærer å spille gitar. Det kan du også gjøre.