Lyst på rolle i Harry Potter?

Kunne du tenke deg en liten rolle i de neste Harry Potter-filmene?Les videre.

Harry Potter har trollbundet ungdomm og voksne over hele verden, ikke bare i bokform, men også i kinomørket. Flere filmer er på trappene og du kan få en rolle i den om du ønsker.

Du kan neppe regne med noen hovedrolle, men du kan kanskje være en av de heldige som får en statistrolle. Og i Harry Potter trenger de mange statister. Tenkt deg å kunne sprankulere rundt i spennende kostyme fra eventyrverdenen i spisesalen på Galtvort.

Et slit, men gøy

Å være statist er en krevende jobb. For å få delta i en eller flere scener i filmen må du regne med mye venting og laaaaaaange dager. Du får mat og lønn, men kan ikke regne med noen millionhonorar.

Det er fordel om du kan engelsk. For de som ikke vet det så heter statist extra på britisk. Vil du være med i vurderingen så send et bilde av deg selv og litt informasjons om deg selv på engelsk. Husk å skrive navnet ditt, dine interesser og kanskje litt om din erfaring og send det til:

Leavesden Studio
PO Box 322
Watford WD25 7XJ
England

Merk konvolutten Harry Potter.

INNENDØRS:</B> I den store spisesalen er det bare noen få skuespillere, men det er flere hundre unger der som roper, jubler og får være med på mye moro. Kanskje blir det deg i den neste filmen.
UTENDØRS:</B> I Harry Potter foregår mye på offentlige steder. Der ferdes mange statister, som i denne scenen.