- Lyst til å bli bondekjerring?

TV 2 skal friste gifteklare jenter i en bonderomantisk serie til høsten. Bøndene selv er skeptiske.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tv-kanalen starter til høsten et program der kanalen skal forsøke å finne partnere til enslige norske bønder. Kanalen går nå i gang med å lete etter gifteklare bønder som vil være med på prosjektet.

- Vi lager dette programmet med den største respekt for deltakerne, og vi skal gjøre et seriøst og grundig forsøk på å finne partnere til dem. Vi skal ikke arrangere ekteskap, men legge forholdene til rette slik at gårdbrukerne selv kan finne kjærligheten, sier informasjonssjef Geir Mikalsen i TV 2.

Programmet bygger på et konsept som heter «Farmer wants a wife», som har vært sendt både i England og Belgia.

TV-kanalen søker etter gårdbrukere som ærlig og oppriktig er på leting etter en partner. De vil få en unik anledning til på kort tid å bli godt kjent med mulige livsledsagere. At Amors piler kommer til å treffe blink, vil likevel ikke TV 2 garantere for.

Mikalsen sier at bønder er like forskjellige individer som andre yrkesgrupper.

- Men bønder har i hvert fall lange arbeidsdager, sjelden ferie, bor på landsbygda og jobber mye alene. Derfor har kanskje mange av dem færre muligheter til å treffe den rette, sier Mikalsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.