Lyst til å se tidsreise-filmen før alle andre?

Da behøver du ingen tidsmaskin - det holder å sende oss en SMS.

(Dagbladet): Etter «Fire bryllup og en gravferd», «Bridget Jones», «Notting Hill» og «Love Actually» kan vi vel trygt si at manusforfatter og regissør Richard Curtis' navn er skrevet inn i den romantiske komediens historiebok med gullskrift.

Legg til at mannen i sin tid også skrev «Blackadder» og «Mr. Bean» for Rowan Atkinson, så kan det hende selv gutta fatter interesse.

Nå er Curtis aktuell med en film om en keitete og ikke spesielt damemagnetisk ung mann som på sin 21-årsdag innvies i en stor familiehemmelighet: Han har evnen til å reise i tid og rette opp gamle tabber.

Hvordan det går når unge Tim - spilt av Domhnall Gleeson - stadig prøver å perfeksjonere sin egen fortid og i samme slengen sjekke opp vakre Mary (Rachel McAdams fra «Sherlock Holmes» og den forrige Woody Allen-filmen, «Midnight in Paris») må du nesten se «About Time» for å finne ut av.

Men du behøver ikke vente til premieren 11. oktober. For allerede mandag 7. oktober settes filmen opp av Dagbladets filmklubb.

Er du medlem der, behøver du ikke engang kjøpe kinobillett - du bare viser fram en SMS du får av oss (som koster en femmer å motta) og kan hente ut to billetter.

Slik blir du medlem Torsdagen før visning sender filmklubben ut invitasjoner til medlemmene på SMS. For å bli invitert må du melde deg inn. Det gjør du slik:

Send FILMKLUBB BY til 2400, der BY er Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger.

Eksempel: FILMKLUBB OSLO til 2400.

Hver mottatt SMS koster fem kroner.

Ta med deg mobilen til din kino med SMS'en klar for å hente billetten. Billetter deles ut til salen er full. Altså: Førstemann til mølla.

Vil du melde deg ut, send FILMKLUBB BY STOPP til 2400. Eksempel: FILMKLUBB OSLO STOPP til 2400.

«About Time» settes opp mandag 7. oktober på følgende kinoer:

OSLO: kl. 18:00 Ringen
STAVANGER: kl. 18:30 SF Kino
BERGEN: kl. 18:00 Magnus Barfot
TRONDHEIM: kl. 18:00 Nova