FATWA OLSEN: Lederen av Indre Fagerborg Svin på Skogen - og Moske Laug (IFSPAOML) avbildet når han er på vei hjem etter å ha sett framover i tid, noe han ble så redd av at han søkte ly bak et par solbriller sponset av en tilfeldig pater innenfor den katolske kirke som virkelig er i vinden om dagen. Foto: PST, NSB, LSD og Tom Stalsberg.
FATWA OLSEN: Lederen av Indre Fagerborg Svin på Skogen - og Moske Laug (IFSPAOML) avbildet når han er på vei hjem etter å ha sett framover i tid, noe han ble så redd av at han søkte ly bak et par solbriller sponset av en tilfeldig pater innenfor den katolske kirke som virkelig er i vinden om dagen. Foto: PST, NSB, LSD og Tom Stalsberg.Vis mer

Lytt til formann Fatwa Olsen junior

I tider som dette er det viktig å holde grøten varm og saften kald. Dette var et av slagordene nylig da en delikat forening i Fagerborg-regionen innkalte til et hastemøte.

Meninger

Hastemøte i går kveld på et hittil ukjent sted i Oslo der Indre Fagerborg Svin På Skogen - og Moske Laug (IFSPAOML) viste sitt sanne jeg (eg for den ene som kommer fra Noreg.nyno).

Laugets leder er Fatwa Olsen junior som de siste 27 åra har forsøkt å koble sammen dem som tror på brun saus og dem som tror profeten skal gjøre dem slanke.

Fatwa Olsen har tidligere vært sjømann, sjaman, snømann, katolikk, protestant, muslim, soldat, lotte, homse, transe, hetero, redd, journalist, dyrlege og kommunist, men nå er han fri fra alle åk som han sier og legger til:

- Jeg brant alle bruer, jeg lukket alle bøker og jeg fant lykken, lyset og evighetens motorvei.

Fatwa Olsen er også shariaringforlovet med Hadith Jensen fra Grense-Jakobselv hvis far hardnakket mente han var halvt same.

Hennes mor var en lektor med pakistanske aner og batikkambisjoner, bosatt på vestkanten i Oslo før de flyttet til Syden for å være nær Carl I. Hagens venner.

Fra de delikate sakspapirene kommer det fram at hastemøtet var en suksess i et lokale innredet av Fatwa, en hybrid av en moske og en bingohall, eller som Olsen sier: Det beste fra to kulturer som er i tråd med min visjon om forbrødring og noen søstre på bakerste benk.

En av de faste rådsmedlemmene arrangerte en karikaturtegnekonkurranse som det virkelig var futt i. Her ble både Gud og Hvermann tegnet som hunder, bøller og løgnere. Den beste tegningen var en mann med skjegg, han var ute og luftet en hund som så nøyaktig ut som paven. Da denne ble vist fram ble vaktene tilkalt, bevæpnet med nestekjærlighet og danske skoleboller (frekt og banalt).

Møtet ble avrundet med å lage papirfly av forskjellige bilder der motivene spente fra Hege Storhaug, Gahr Støre, Obama og Max Hermansen til Henry Rinnan, oppdrettslaks, Per Sandberg og diverse liberale SV-ere som ikke skjønner en dritt. Flyene ble sendt inn i peisen (sponset av PEN-klubben, F16 og Fritt Ord). Amen og Lemen.

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen! Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukas viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag.