Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

M2M + Hanson

Mye skal gå galt om ikke M2M drar på turné med popstjernebrødrene Hanson til høsten.

- Hæ, hvordan har du fått vite dette? undrer Marions far Hallgeir Ravn. Han vil ikke uttale seg til Dagbladet om den forestående turneen overhodet.

Manager Thomas Erdtman er like ordknapp på telefon fra New Jersey i USA:

- Vi har jobbet med dette i månedsvis, men det er ennå ikke helt sikkert, derfor vil jeg ikke gå ut med dette i avisene. Du får meg ikke til å bekrefte noe som helst.

Også fra Hansons agent i Los Angeles får vi beskjed om at ingenting er offentliggjort og at de først venter en avklaring i løpet av neste uke.

Men etter det Dagbladet erfarer, skal det meste være klart: Marion Ravn (16) og Marit Larsen (17) reiser i midten av september med deler av sitt norske band over dammen for å være med Hanson på seks uker av deres turné i USA.

Hanson består av brødrene Isaac, Taylor og Zachary. De debuterte i 1997 med plata «Middle of Nowhere», som solgte åtte millioner eksemplarer på verdensbasis, over 40000 av dem i Norge. Andrealbumet «This Time Around» kom i handelen 2. mai.

<B>HØSTTURNE: </B> Med M2M - og kanskje med Hanson?
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media