Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

M2M kjemper om MTV-pris

De norske jentene i M2M kjemper mot superstjerner som Destiny's Child og N'Sync som nominerte til årets beste popband i MTV Asia Awards.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to ungjentene Marit Larsen (18) og Marion Ravn (17) fra Lørenskog har rukket å bli superstjerner i Asia, hvor de i øyeblikket lanserer den nye plata «The Big Room», melder VG.

Under MTV Asia Awards skal M2M konkurrere om tittelen årets beste popband med internasjonale navn som Westlife, Backstreet Boys, Destiny's Child og N'sync.

De norske jentene synes imidlertid at der vel fortjent at de er nominert til årets beste popband i Asia. Ifølge Marion selger de flere plater i Asia enn de aller fleste vestlige artister. Til sammen har M2M solgt 1,3 millioner av debuten «Shades of Purple». I tillegg kommer et enormt antall piratkopier som sirkulerer på det asiatiske markedet.

MTV Asia Awards sendes direkte til 130 millioner husstander i Kina, Sør-Korea, Hongkong, Thailand, Indonesia, Malaysia, Filippinene, India, Australia og Singapore.

ASIATISKE SUPERSTJERNER: M2M.Foto: SCANPIX
Hele Norges coronakart