M2M sett av millioner

LOS ANGELES (Dagbladet): M2Ms Marion Ravn forsøker å sjekke opp «Pacey» i episode nummer 100 av ungdomsserien «Dawson's Creek». Programmet ble sendt i beste sendetid på amerikansk tv natt til i går norsk tid.

Oppimot ti millioner mennesker kan ha fulgt jubileumsepisoden med den populære vennegjengen i «Dawson's Creek», som denne gang var sammen på ferie i Florida. I den på forhånd meget medieomtalte episoden hadde MTV fest på stranda, og bandet som spilte var selvsagt Lørenskog-jentene Marion Ravn og Marit Larsen.

På sjekker'n

Ravn hadde en liten sjekkereplikk mot «Pacey» (Joshua Jackson), som har mer enn nok med sitt kjærlighetsliv fra før, tidlig i episoden. Etter Marions sjarmoffensiv gikk hun selvsikkert på scenen, iført sexy hotpants, bh og dongerijakke. Sammen med kollega Marit Larsen framførte hun «Everything» fra duoens nye plate «The Big Room».

Herfra stjal de oppmerskomheten fra tv-idolene Katie Holmes og James Van Der Beek - i noen minutter.

Seinere i episoden ble M2M omtalt som «de vakre nordmennene», og etter den historiske episoden i ungdomsdramaet ble duoen presentert ytterligere på tv-kanalen. Omtale av M2M var også på plass på det populære nettstedet dawsonscreek.com.

Øker CD-salget

- Både tv-serien og bandene vi liker - og profilerer - nyter godt av slike stunt, sier «Dawson's Creek»-produsent Paul Stupin. Og plateselskapene bekrefter at de merker et løft i cd-salget etter at bandene har opptrådt i ungdomsserien.

Nå starter en omfattende promotion-turné i USA for M2M, men den viktigste turneen starter 14. juni i Tampa, Florida.

Deretter reiser duoen USA på kryss og tvers sammen med artisten Jewel. Billetter til 29 konserter er lagt ut for salg.

M2M PÅ FLORIDA-STRANDA: Salget av M2Ms nye album kan skyte fart etter deres opptreden i tv-serien «Dawson's Creek».