Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

M2M turnerer med Hanson

GARDERMOEN (Dagbladet): - Jeg vil ikke si at de ikke er kjekke, det er dårlig gjort. Men vi gleder oss til å dra på turné. Hvem det er med er uvesentlig, sa Marit (17) og Marion (16) før de satte seg på flyet til New York og Hanson-turné i går.

- Neste år skal Hanson være oppvarmingsband for oss, ler Marion Ravn og Marit Larsen i M2M.

Jentene er på vei til Mexico, der de topper salgslistene. Deretter bærer det tilbake til USA med mer promo og innspilling av video til deres neste singel, «Everything You Do». 26. august står Sørøst-Asia for tur. Så, endelig, bærer det ut på veien igjen.

- Det skal bli dødskult med turné, det har vi hatt lyst på dødslenge. Vi gleder oss ikke til å spille med Hanson, men til å spille. Det er greit at det er dem, det hadde jo vært kjipt om vi skulle hørt musikk vi ikke liker hver kveld, sier Marion Ravn og Marit Larsen.

Avlyser HitAwards

M2M møtte de tre Hanson-brødrene i forbindelse med en radioopptreden i Spania i vår. Dagen etter spiste de fem ungdommene middag sammen. Siden har det vært arbeidet hardt for at jentene skulle være med på deler av Hansons turné i USA.

- Vi skal være oppvarmingsband for dem fra 14. september til 22. oktober, sier Marion.

Som synes det er trist å måtte avlyse den annonserte deltakelsen på HitAwards 12. september.

De to jentene har et reflektert syn på bransjen de er en del av.

- Det er mange rare folk. Mye dreier seg om alt annet enn musikk. Men vi lar oss ikke styre, sier Marit.

Alt oppstyret rundt seg tar jentene med stor ro.

- Vi er de samme som før, bare litt eldre. Jeg gidder ikke sminke meg før jeg skal sitte ti timer på flyet. Da tar man på seg den gode buksa og den store trusa, liksom, flirer Marion.

Ny plate

Popstjernelivet har ikke vært helt som de to jentene forventet da de satte kursen mot USA for to år siden.

- Det er slitsomt, vi jobber så mye som det er mulig å gjøre. Dette livet er ikke bare gøy. Men det er dette vi vil gjøre, sier Marit.

Verken hun eller Marion har noe forhold til pengene som raser inn på kontoen. Selv om drømmen er å få råd til et eget studio.

- Begynner man å forholde seg til penger og alt det andre, blir det veldig blaserende. Det gjelder å holde fokus på musikken, sier Marit.

De tre sommerukene hjemme på Lørenskog har jentene brukt sammen med familie, venner og hverandre.

- Det kommer nok en ny plate etter hvert. Vi skriver sanger hele tida og har øvd hver dag her i Norge. Låtene handler fortsatt mye om kjærlighet, selv om det er vanskelig å få tid til noe kjærlighet nå. Det blir mest e-postkjærester, forteller Marion, før hun entrer flyet til New York.

TO STJERNER TETT I TETT: - For å være ærlig er vi ikke store nok til å ha vår egen turné, men det er drømmen, sier Marit Larsen og Marion Ravn i M2M.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media