M2Moro i London

LONDON (Dagbladet): Tokyo Joe's i London måtte stenge dørene da M2M viste seg fram i London i går kveld. Det ble for fullt. Med videolansering på MTV kan jentene stå foran et gjennombrudd i Europa.

Marit og Marion i London! Hører du ikke, Marit og Marion i popmusikkens vogge med hypekonsert for bransjen! Ingen reaksjon? Vel, M2M, da? Fullt clubhus med tenåringene fra Lørenskog med New York-slang i går kveld.

- Vi har vært i London siden søndag, og vi har jobbet hele tida. Masse tv og masse intervjuer, sier Marion etter at det som på fagspråket kalles showcase er over.

Til Lørenskog

Og bare så det er sagt: Tokyo Joe's måtte stenge dørene. Ikke dårlig i en by der det bor om lag 12 millioner mennesker og der minst halvparten til enhver tid prøver å bli popstjerner.

- Nå skal vi hjem til Norge for å slappe av hjemme på Lørenskog noen dager sammen med familie og gode venner. Det skal bli deilig, sier Marion mens Marit snakker med Jostein Pedersen fra Kgl. Norsk Radio.

- Hva gjør dere videre?

- Etter at vi har vært hjemme skal vi til Sverige og så til L.A. for å jobbe videre med popalbumet vårt, sier Marion og ler. Og hun sier bare L.A., og mener ikke Lørenskog Amt, men den byen som titter opp på Hollywood.

Og det er i USA M2M har banet vei for en foreløpig gjesteopptreden i England og resten av Europa. Singelhiten blir nå vist på MTV Europe og ikke bare i Norden. Det kan bety et gjennombrudd også i Europa for popjentene.

- Når blir dere å finne på taket av Metro kjøpesenter i Lørenskog?

- Nei, det blir det ikke noe av, men det hadde vært fint med en konsert på Ungdomshuset, sier Marion. På minimalistiske Tokyo Joe's var det

gratis champagne og sushi. Publikum forsynte seg grådig, klappet og tok med seg spesiallaget M2M-sjokolade hjem. De to eneste som var for unge til å drikke av høye glass var M2M - ungjentene som for øyeblikket er to prinsesser i popeventyret.

Hvorfor?

Fordi.

Singelen «Don't Say You Love Me» har fått amerikanske tenåringer til å gå bananas de luxe.

Nytt Neverland?

- Denne sangen er skrevet om en eksvenninne som prøvde å stjele kjæresten min, sa Marit og salen lo. Vi fikk da også servert ... true love.

- Den blir å finne på vårt nye popalbum, sier Marion. På engelsk. Et språk begge M2M-jentene snakker ungdomskole-bedre enn de fleste jevnaldrende. Og som begge skriver morsommere poplåter enn de fleste fra Skårer. Eller kanskje Skårer blir det neste Neverland? Hvem veit.