M2Ms eventyrår

Om de ikke har erobret verden i 2000, så har M2M i alle fall tatt en god jafs av den. Etter et fantastisk debutår i fire verdensdeler er tida kommet for betydelig avslapning i Lørenskog, Norway.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

1,1 millioner eksemplarer er solgt på verdensbasis av debutalbumet «Shades of Purple». De har promotert musikken i 22 land i Asia, Europa og Amerika. Solgt trippel platina, dobbel platina, platina og gull i åtte land, vært nummer én med singelen «Don't Say You Love Me» i Danmark, Norge, Finland og Asia og de har turnert med Hanson i USA, Canada og Mexico.

Jordnære

Marit Larsen (17) og Marion Ravn (16) er fortsatt veldig hyggelige og jordnære jenter der de sitter i sofaen på Grand Hotels rom 205.

- Det har i alle fall vært den beste musikkskolen som finnes. Vi har blitt mer og mer bevisst på hva vi vil. For oss har det hele tida vært viktig å understreke ovenfor konsertarrangører og tv-arrangører at dette er noe vi gjør selv. Det er nødvendig fordi det er utrolig mange band nå som bare opptrer med kassettspillere, og danser og mimer litt. Bare juks og tull. Det blir nesten oppstandelse i tv-kanalene når vi ber om monitorer og mikrofoner.

Spilte for 15000

Turneen med Hanson i USA, Canada og Mexico i oktober hører til blant de aller største opplevelsene.

- Det var en fantastisk opplevelse. Vi reiste i turnébuss i sju uker, hadde det kjempegøy om bord, fikk sett masse steder og annenhver dag var det konsert for 4000- 5000 mennesker. I Mexico spilte vi for 15000.

Nå har duoen allerede hatt en måned fri. Over jul starter arbeidet med nytt album. Men hvor, når, hvordan osv. er ikke klart ennå.

M2Mmmm: - Det har vært et fantastisk år, sier Marit Larsen og Marion Ravn. Over nyttår starter arbeidet med et nytt album.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer