«Mesternes Mester»-svømmebasseng:

Må fjernes

Svømmebassenget foran huset der «Mesternes mester»-deltakerne bor er bygget med midlertidig tillatelse. Ifølge kommunen må bassenget fjernes innen et års tid.

MIDLERTIDIG: «Mesternes Mester»-bassenget kan ikke stå for alltid, sier Lillesand kommune. Her med deltaker Tommy Rustad. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet.
MIDLERTIDIG: «Mesternes Mester»-bassenget kan ikke stå for alltid, sier Lillesand kommune. Her med deltaker Tommy Rustad. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sesong 13 av NRK-programmet «Mesternes mester» er godt i gang.

Realityprogrammet har tidligere blitt spilt inn i land som Malta, Spania, Kypros og Monaco. Årets sesong ble produsert i hjemlandet på grunn av coronapandemien, i likhet med i fjor.

I programmet samler NRK en rekke idrettshelter, plasserer dem under samme tak, og gir dem under oppholdet en rekke utfordringer der deres fysiske og mentale styrke settes på prøve.

NRK og Nordisk Film TV valgte å fortsette å holde seg på Sørlandet for produksjon av den siste sesongen. Valget om location falt til slutt på luksuseiendommen Kampedalen i Ulvøysund.

Ifølge dokumenter på nettsida til Lillesand kommune ble det i forkant av produksjonen gjort omfattende endringer av husets fasade, med et svømmebasseng som ble bygget for anledningen.

Dagbladet har fått opplyst av leverandøren av bassenget at et slikt basseng alene koster mellom 500 000 og 600 000 kroner, hvis man ikke regner med gravearbeid.

Bassenget er bygget med bare en midlertidig tillatelse.

Ifølge dokumentene fra Lillesand kommune godkjente de samme måned byggetillatelsen, på betingelse om at huset skulle bli brukt til å spille inn TV-programmet, og at bassenget skal være fjernet innen 1. april 2023.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer