Må ha gin når han jobber med Stargate

- Vi har blitt kompiser, sier Wiz Khalifa.

HOVERENDE: Wiz Khalifa mener han er verdens beste rapper. I kveld spiller han på Hovefestivalen. Foto: Jonas Pettersen
HOVERENDE: Wiz Khalifa mener han er verdens beste rapper. I kveld spiller han på Hovefestivalen. Foto: Jonas Pettersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stargate serverte Wiz Khalifa (24) hans første Billboard-topp i USA med superhiten «Black and Yellow». Nå har de samarbeidet igjen, på Khalifas andre album som kommer til høsten.

Førstesingelen «Work Hard Play Hard» er blitt skrudd sammen av den norske produsentduoen, som også er en av Rihannas nærmeste samarbeidspartnere. Da de lagde låta var det imidlertid ikke så mye hardt arbeid involvert som låttittelen skulle tilsi, ifølge Wiz Khalifa.

- Vi har blitt kompiser. Det er ikke sånn at vi bare er forretningspartnere og sitter med hver vår stabel med dollarsedler og skuler på hverandre. Når vi møtes, så henter vi noe å spise og noe gin, og så begynner vi å jobbe. De er store hitmakere og har jobbet med de største stjernene, men prøver ikke å endre på den jeg er. De får meg bare helt enkelt til å få ut potensialet mitt og bli den beste rapperen som jeg kan være, sier rapperen, som spiller på Hovefestivalen i kveld, til Dagbladet.

Søksmål Tidligere i år var Wiz Khalifa og den norske produsentduoen involvert i et søksmål i USA, der de ble krevd for 13 millioner av rapperen Maxamillion. Han hevdet at Khalifa og Stargate plagierte låta hans «Pink N Yellow» da de lagde «Black & Yellow». Førstnevnte er det ingen som har hørt, sistnevnte har blitt solgt i over tre millioner eksemplarer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer