Må himmelen alltid være blå, og alle elefanter grå?

Frustrerte fargestifter i bestselgende barnebok.

OVERARBEIDET: Rødfargen er en av flere misfornøyde fargestifter, i den bestselgende amerikanske bildeboka «Dagen da fargestiftene streiket». Utsnitt av illustrasjon fra boka
OVERARBEIDET: Rødfargen er en av flere misfornøyde fargestifter, i den bestselgende amerikanske bildeboka «Dagen da fargestiftene streiket». Utsnitt av illustrasjon fra boka Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ANMELDELSE: Når bildebøker når førsteplassen på New York Times? bestselgerliste, kan du være rimelig sikker på at de oppfyller et bestemt krav: De appellerer minst like sterkt til voksne som til barn.

Som regel inneholder de en form for underfundig og litt overraskende humor som er lett å bli sjarmert av, samt et underliggende, men ikke veldig subtilt budskap.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer