Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Må på slanker'n

Kjernesunne Tom Hanks' nye film koster selskapet 100 millioner dollar fordi Oscar-vinneren må gå ned over 20 kilo.

Mye kan tyde på at Tom Hanks' nye film «Castaway» blir ekstra dyr. I løpet av opptaksperioden må Hanks gå ned over 20 kilo. Det gjør man som kjent ikke over natta. Hanks spiller en forretningsmann som overlever en flystyrt, og havner på en øde øy. Der overlever han på fisk og kokosnøtter, ikke verdens feteste diett. Problemet er hvordan få Hanks til å skrumpe inn fra en sunn og frisk mann, til en avmagret og ensom skipbrudden i løpet av opptaksperioden? Svaret er enkelt men dyrt. Hanks og regissør Zemeckis (paret bak storsuksessen «Forrest Gump») har gjort ferdig opptakene hvor Hanks skal være sunn og frisk. Nå tar hele filmteamet en lang og betalt pause, mens Hanks stormslanker seg. I løpet av neste år begynner opptakene igjen.

- Tom Hanks' rollefigur må overleve mange års ensomhet. Han har ikke annet å spise enn fisk og kokosnøtter, og Tom må forandre kroppen sin, sier Zemeckis til Times.

Opptakene skal finne sted på Fiji neste år, forutsatt at Hanks klarer å miste de nødvendige kiloene. Men det bør være lett å motivere seg. Forrige rolle han sultet seg for var som aids-syk advokat i «Philadelphia» fra 1993. Den jobben fikk han en Oscar for.

EN ANNEN KAMP: Redd Menig Ryan var en annen krig for Tom Hanks. Nå kjemper han mot kiloene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media