Må parkere

Geri Halliwell fikk kjøreforbud etter å ha vært for tung på gasspedalen.

I 42 dager må Geri Halliwell la bilen stå. I tillegg må hun punge ut med over 5000 kroner for å ha kjørt dobbelt så fort som fartsgrensen tillot.

Skyldig

Den tidligere Spice-jenta erklærte seg skyldig i å ha kjørt altfor fort i sin lekre Aston Martin da hun ble tatt av politiet nær Hertfordshire i oktober i fjor.

I dag måtte hun møte i retten under sitt fulle navn Geraldine Estelle Halliwell. Dommeren ble bedt om å så bort fra at hun er en superkjendis, og idømte henne derfor fullt kjøreforbud i 42 dager og en klekkelig bot. Hun slapp strengeste straff siden hun innrømte straffskyld, og har rent rulleblad.

USA-trøbbel

Men helt ren samvittighet har hun ikke. Under et USA-opphold nylig kom hun i skade for å innrømme sine ungdomssynder. Det dreier seg om et par tilfeller av butikktyveri i ungdommen. Dessverre for henne kom innrømmelsen amerikanske myndigheter for øre, og varslet at de vil innkalle henne til en samtale om sine synder. USA er nemlig svært strenge med å nekte tidligere straffedømte personer innreise til det forjettede land. Dagbladet.no har ikke klart å bringe i erfaring hvordan hennes fartssynder vil slå ut på eventuelle innreisesøknader.

TATT: Geri Halliwell ble tatt i sin lekre Aston Martin, og erklærte seg skyldig etter tiltalen.