Må spille inn låter på nytt

Russerne vil ha Rybak på morsmålet.

FLERSPRÅKLIG: Alexander Rybaks plateselskap i Russland er ikke fornøyd med at han bare synger på engelsk på plata si. Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/   DDP/HENNING KAISER
FLERSPRÅKLIG: Alexander Rybaks plateselskap i Russland er ikke fornøyd med at han bare synger på engelsk på plata si. Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ DDP/HENNING KAISER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Alexander Rybak har knapt fått gitt ut sin debutplate «Fairytales» før han må spille inn flere av låtene på nytt.

Årsaken er at den russiske avdelingen av Universal Music, Rybaks plateselskap i utlandet, vil ha ham til å synge låtene på morsmålet russisk.

- I første omgang blir det en egen russisk versjon av «Fairytales», der et par av låtene kommer med russisk tekst, sier Alexander Rybaks manager Kathrine Synnes Finnskog til Dagbladet.

- Russisk plate blir aktueltIfølge bransjebladet Faro Journalen skriver Billboard i sin siste utgave at Universal Music i Russland vil gi ut et nytt Alexander Rybak-album med bare russisk tekst, i løpet av året.

Det avsløres av Dmitry Konnov, sjef for Universal Music i Russland, som signerte platekontrakt med 23-åringen på den norske ambassaden i Moskva 17. mai - dagen etter seieren i den europeiske Grand Prix-finalen.

Synnes Finnskog avviser ikke at et helt album med russiske tekster kan være på vei fra den populære artisten.

- Det er ingen konkrete planer for et slikt album - vi har jo allerede ei plate ute som vi må promotere. Men det blir nok aktuelt på ett eller annet tidspunkt, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer