Må spise pannebånd på direkten

Dagbladets anmelder møter i kveld på «Debatten». Der får han servert Tix sitt pannebånd. Fra rundt klokka 20 i kveld kan alle følge «pannebånd-dramaet» direkte på Dagbladet.

STORM: Det har stormet rundt Dagbladets musikkanmelder Anders Grønneberg etter hans anmeldelse av TIX sin MGP-vinnerlåt. Dette sier han om måltidet alle lurer på. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg skal spise Tix-pannebåndet dersom han vinner MGP-finalen, skrev Dagbladets anmelder, Anders Grønneberg, om Tix sitt bidrag til Melodi Grand Prix 15. januar.

Og det ble slik. En måned etter lanseringen har Andreas Haukeland vunnet MGP og Grønneberg skal møte artisten, bedre kjent som Tix, ansikt til ansikt i «Debatten» på NRK hvor han får servert pannebånd.

- Jeg har jo vært stor nok i kjeften til å si at jeg skal spise pannebåndet. Jeg står for det jeg mener og sier, men jeg er svært skeptisk. Jeg tror ikke det er de råvarene man får den beste maten ut av. Men med godt tilbehør går vel det meste ned. Alt handler om saus og tilbehør, sier Grønneberg til Dagbladet.

Fra rundt klokka 20 i kveld kan alle følge «pannebånd-dramaet» direkte på Dagbladet og Dagbladet TV - bit for bit.

- De fleste er ålreite

I etterkant av Tix' seier har Grønneberg måttet stå i stormen på bakgrunn av anmeldelsen. Han har fått krass kritikk av blant annet frilansjournalist Lasse Olsrud Evensen i en kommentar i Medier24 mandag, der han mener Grønneberg begår «et ondskapsfullt forsøk på karakterdrap».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer