Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Macaulay Culkin tilbake som Kevin i voksen-versjon av «Alene hjemme»

- De glemte meg, den fuckings søteste åtteåringen i verden, alene hjemme.

(Dagbladet): Det nærmer seg jul, og for mange er «Alene hjemme»-filmene med på å gi den rette julestemninga.

Nå har produsent Jack Dishel kommet med en ny web-TV-serie, DRYVRS. Serien hadde premiere 17. desember, og førstemann ut i førersetet var skuespiller Macaulay Culkin, for de fleste best kjent som Kevin McCallister.

Over tre millioner har sett Culkins comeback etter at episoden ble lagt ut på Youtube.

Bærer nag til familien I episoden, som skal være en voksen-versjon av «Hjemme alene», er det en tydelig irritert «Kevin» som bærer nag til familien etter at de glemte han hjemme som barn.

- Se for deg dette: Familien glemmer sin åtte år gamle sønn hjemme når det er jul. Jeg måtte forsvare meg mot to jævla psykopater som tok seg inn i huset vårt. Jeg var bare et barn! Jeg har fortsatt mareritt om han skalla fyren som jaget meg rundt, sier han i episoden, før han legger til:

- De glemte meg, den fuckings søteste åtteåringen i verden, alene hjemme. Jeg kunne ikke skjære et stykke pizza uten at det ble krig i huset, sier han.

Dagbladet skrev i oktober at et av de største «mysteriene» fra «Alene hjemme» kan være løst. For hvordan i alle dager klarte Kevin å bestille pizza?

I episoden av «DRYVRS» får «Kevin» bryne seg på en raner som prøver å true de to, Kevin og Jack, ut av bilen med en pistol. Da drar han frem gamle triks, men på en langt mindre uskyldig måte enn i sine yngre dager.

• Se klipp fra episoden øverst i videovinduet.

Tøft liv Årene etter at han ble barnestjerne har det svirret mange rykter om hans angivelig trøblete forhold til narkotika. En tysk tabloidavis, National Enquirer, hevdet at han var avhengig av heroin og var døden nær.

Culkin har levd et tøft liv etter suksessen med «Alene hjemme»-filmene og i 2014 gikk det rykter om at skuespilleren var død etter falske minnesider på Facebook.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media