Macaulay gift

Den lille storsjarmøren Macaulay Culkin (17) fra «Alene hjemme»-filmene har funnet sin kjærlighet i livet. Og ung kjærlighet venter ikke - nå har han giftet seg med sin utkårede.

Hun heter Rachel Miner, og er som Culkin bare 17 år. De to utvekslet ringer sist søndag i Connecticut. Under seremonien deltok venner og familie. De to måtte trolig innhente tillatelse fra foreldrene om å gifte seg, på grunn av sin unge alder.

Lykkelige

- Dette er den lykkeligste dagen i vårt liv, sier de to.
- Vi elsker hverandre og kunne ikke vært lykkeligere. Men på grunn av våre karrierer har vi ingen umiddelbare planer om familieforøkelse.

Culkin og Miner møttes da de gikk på en skole for profesjonelle unge talenter. Culkin har tatt en pause fra lerretet etter sin enorme ungdomssuksess, men han skal nå være interessert i å spille i en ny film.

Miner, som også er skuespiller, ble sist sett i såpeserien Guiding Light og på Broadway i Anne Franks Dagbok.

I en kunngjøring i mars fortalte paret for første gang om sine planer:

- Vi er så glade og lykkelige for at vi fant hverandre i så ung alder. Vi gleder oss til å tilbringe livet sammen, sier de to.

Tøff tid

Den unge barnestjernen Culkin har vært gjennom mye turbulens. For noen år siden barket foreldrene sammen i retten i kampen om sin sønns karriere og millioner. Hele Culkin-familien er for lengst en tragedie. Ingen av Macaulays nærmeste ser ut til å ha taklet den kjempemessige oppmerksomheten den unge gutten fikk etter megasuksessen med «Alene hjemme»-filmene.

Nå er det å håpe at storsjarmøren endelig har funnet lykken med sin store kjærlighet.

NYGIFT: Hjemme alene-stjernen Macaulay Culkin (17) slipper å være alene lenger etter at Rachel Miner (17) ga ham sitt ja.