Macca foran Lennon

Lennon/McCartney er blitt til McCartney/Lennon på den kommende plata til Paul McCartney.

Etter å ha vært omtalt som låtskriverparet Lennon/McCartney i 40 år, har den eneste gjenlevende av de to valgt å snu på flisa på den nye plata si. På den nye «Back in the U.S. Live 2002» er det ryddet plass til hele 19 Beatles-låter, alle kreditert «Paul McCartney and John Lennon».

Sint Yoko

- Det er ingen tvil om at dette er et forsøk på Beatles-revisjonisme, sier Elliot Muntz til Associated Press. Muntz er talsmannen til Yoko Ono, John Lennons høyst levende enke.

- Det er et forsøk på å skrive om historien, sier Muntz.

- Mine sanger

Sir Paul McCartney er godt vant med å føre krig mot Ono, og har ikke dårlig samvittighet for å tukle med gamle helligdommer.

- Jeg syns det ikke er mer enn riktig, siden John erklærte at disse sangene var mine. Dette er ikke noe jeg kommer til å miste nattesøvnen av. Det er heller ikke en sak for rettssystemet. Det hele er for meg er harmløst bytte, etter at navnene har stått i den andre rekkefølgen i 30 år, sier McCartney.

PARHESTER </B>De er kjent som Lennon/McCartney. på bildet ser det ut til at John aner hva som kommer til å skje en gang i fremtiden.