DOKUMENTERT LIV: Madcon, bestående av Tshawe Baqwa (t.v.) og Yosef Wolde-Mariam, får sin egen doku-serie på nyåret. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
DOKUMENTERT LIV: Madcon, bestående av Tshawe Baqwa (t.v.) og Yosef Wolde-Mariam, får sin egen doku-serie på nyåret. Foto: Øistein Norum Monsen / DagbladetVis mer

Madcon-gutta får egen tv-dokumentar

- Visste ikke at det var en så gal verden før jeg så det selv.

(Dagbladet): I Dagbladet i dag kan du lese om Tone Damli Aaberges kommende tv-serie, som omhandler hennes privatliv så vel som karriere.

Sanglerka fra Sogndal er imidlertid ikke den eneste musikeren TV 2-seerne kan bli bedre kjent med den kommende våren.

Skikongen Petter Northug Jr. har også latt tv-teamet slippe til, og under kanalens vårlansering i Oslo i dag, ble det også kjent at hiphop-gruppa Madcons liv blir tv-serie - med premiere i februar.

- Galskap og alvor Fra mai og fram til inneværende måned, har Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam levd tett om tett med et tv-team, både på scenen og hjemme i stua.

- Det blir mye galskap, men også litt alvor, sier dokumentarens presseansvarlig, Unn Grethe Berge, til Dagbladet.

Under vårlanseringen torsdag kveld, bekrefter Baqwa at seerne har galskap i vente.

- Det er litt som kulda om vinteren, du blir aldri vant til det, sier artisten.

- Kameraene får være med på alt. Jeg visste ikke at det var en så gal verden før jeg så det selv, legger Wolde-Mariam til.

Travelt år 2012 har vært nok et travelt år for den suksessfulle duoen. Våren var Wolde-Mariam å se på TV 2 som én av fire mentorer i sangkonkurransen «The Voice», og kort tid etter la Madcon ut på rallytur i USA.

Etter den mye omtalte Spellemann-fadesen, tilga Madcon Plumbo-vokalist Lars Erik Blokhus, og ga ut ei låt sammen med ham.

Låta fikk plass på Madcons første norskspråklige album, «CONtakt», som ble utgitt i juni.

I sommer spilte de også inn musikkvideo sammen med Tina og Bettina, alias Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen, til filmen om de to «Torsdag kveld fra Nydalen»-figurene.

Familieforøkelse - Jeg gjør jo dette også for framtida til familien min, sier Wolde-Mariam om at han er mye borte fra sønnen sin.

Under lanseringa kommer det fram at Baqwas mor ønsker å bli bestemor, men Baqwa selv mener at det ikke kommer til å skje.

Den andre Madcon-halvparten tror imidlertid at familien kan bli enda større:

- Jeg jobber hardt for å få flere, og trener på det, ler han.