Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Madonna & sønn utskrevet

Fredag ble Madonnas sønn, Rocco, skrevet ut av sykehuset. Superstjernens talskvinne opplyser at alt nå står bra til med mor og barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Madonna (42) ble natt til fredag forrige uke kjørt i hui og hast til det anerkjente Cedars-Sinai Hospital i Los Angeles av kjæresten og faren til barnet, den britiske filmregissøren Guy Ritchie.

Superstjernen ankom sykehuset gråtende med livmorsmerter og sterke blødninger. Hun var så dårlig at hun måtte ha hjelp av kjæresten for å komme seg inn. Madonna ble øyeblikkelig lagt på operasjonsbordet, der legen gjennomførte en keisersnittoperasjon.

Fødselen var dramatisk. Morkaka var løsnet, og den nyfødte babyens oksygentilførsel var kuttet. Lille Rocco kjempet en kamp på liv og død, og legene var lenge engstelige for at gutten skulle få hjerneskade.

Madonnas pressetalskvinne Liz Rosenberg avviser ryktene om at Rocco skal ha fått hjerneskade:

- Madonna og babyen er hjemme og i god form. Situasjonen var aldri livstruende, sier Rosenberg til New York Daily News. Den lille gutten ble født nesten fire uker for tidlig og veide bare 2500 gram da han kom til verden for vel en uke siden.

ALT VEL: Madonna og kjæresten Guy Ritchie kunne fredag ta med seg sønnen Rocco hjem fra sykehuset.