Madonna & ymse

Madonna skapte hysteriske tilstander i El Niño-klassen da hun lørdag natt uanmeldt vandra inn i en av New Yorks nattkklubber.

Hun var bestilt som «en overraskelse» til gjestene på Roxy, som mildt sagt ble noe forstyrra i sin feiring av Valentine Day. Ellers er Eric Clapton i gang med et nytt filmsoundtrack, mens The Verve ekspanderer i USA.

Roxy var den klubben Madonna opptrådte på, da hun for første gang inntok New York for drøyt femten år siden.

- It's nice to be home, hilste hun publikum da hun gikk på scenen rundt klokka to på natta.

Hun sang to låter fra sitt kommende album; «Sky Fits Heaven» og «Shanti-Shanti»; en sanskrit-sang. Albumet, «Ray Of The Light», skal være å finne i butikkhyllene 3. mars.

Claptons nye soundtrack

En debutregissør har sikra seg selveste Eric Clapton som komponist. Det handler om kultskuespilleren Gary Oldman, som nå altså bytter side av kameraet.

Filmen handler om vanskelige familieforhold, og har fått tittelen «Nil By Mouth». Det foreligger foreløpig ingen planer om å gi ut musikken separat.

Verve utvider i USA

The Verve vil høste mens de kan: Den planlagte USA-turnéen kommende sommer er smått utsatt.

Offisielt er forklaringa at Ashcroft & Co. ønsker å skrive mer musikk før de reiser. En mer sannsynlig forklaring ligger i at deres voldsomme suksess i England innebærer mulighet for å spille større arenaer. Ryktene sier at de allerede bestilte 3000-seters arenaene nå byttes ut med 10 000 og oppover.

Ekspander eller dø?

Madonna; gave i Valentine's Day-party.