Madonna-film blir Blondie-musikal

«Desperately Seeking Susan» til scenen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En musikalversjon av filmen «Desperately Seeking Susan» skal settes opp på Londons West End i oktober, forteller BBC News.

Det er imidlertid ikke tittelrolleinnehaver Madonna, men bandet Blondie, som skal stå for musikken.

Hits som «Heart of Glass», «The Tide Is High» og «One Way or Another» skal alle brukes i oppsetninga, i tillegg den helt nye låta «Moment of Truth», spesialskrevet av Blondie-vokalist Debbie Harry (62).

– Historien passer til våre tekster. Jeg syntes det var en god ide, veldig smart, sier Harry i en kommentar.

Identitetsbytte

«Desperately Seeking Susan» kom ut i 1985 og var Madonnas debut som skuespiller. I ettertid er det også en av få filmer hun har fått gode kritikker for.

Historien dreier seg rundt husmora Roberta Glass (Rosanna Arquette), som blir fascinert av Susan (Madonna) etter å ha lest hennes forsøk på å få kontakt med kjæresten gjennom annonseseksjonen i en New York-avis.

Roberta reiser til storbyen for å finne jenta, og da hun senere får hukommelsestap tror hun at hun selv er Susan. En rekke forviklinger oppstår i kjølvannet av identitetsbyttet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer