Madonna gifter seg

- Guy har spurt om jeg vil gifte meg med ham, og jeg har svart ja, avslører Madonna.

I dagens utgave av den britiske avisa The Sun kunngjør Madonna at hun og regissør-kjæreste Guy Ritchie har bestemt seg for å la seg smi i hymnens lenker. Kjendisparet fikk sønnen Rocco i august.

- Vi er veldig forelsket og synes derfor at dette er en naturlig ting å gjøre, sier den 42-årige popstjernen. Noen dato har ikke paret bestemt seg for ennå. - Det kan bli neste år, sier Madonna.

Madonna, hvis hele navn er Madonna Louise Ciccone, har tidligere vært gift med skuespilleren Sean Penn. De ble skilt i 1989. Et kortvarig forhold med Carlos Leon resulterte i datteren Lourdes (3).

Torsdag i forrige uke opptrådte det vordende ekteparet på MTV Awards i Globen i Stockholm. Ritchie som prisutdeler, Madonna som prismottaker.

1. desember er 32-årige Ritchie kinoaktuell i Norge med filmen «Snatch». Hans forrige film, «Lock, Stock & Two Smoking Barrels» ble en kjempe-hit og spilte inn hele 600 millioner kroner. - Livet har virkelig endret seg for meg, sa han da Dagbladet møtte ham i Stockholm. Den jordnære briten mener Madonna har hatt en positiv effekt på ham, også profesjonelt: - Jeg har fått en lang bedre arbeidsmoral. Madonna er som en arbeidsnarkoman å betrakte.

Madonna sier til The Sun at planen er å bosette seg i England i løpet av de neste to årene.

BLIR EKTEPAR: Madonna svarte ja da den ti år yngre Guy Ritchie fridde til henne. Sammen med sønnen Rocco blir de nå offisielt en kjernefamilie.