Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Madonna gir pengeråd

I en ny barnebok.

Madonna har bestemt seg for å vise verden at penger ikke kan kjøpe lykke. Dette gjør hun i sin neste barnebok, «Lotsa de Casha» som kommer i salg neste sommer.

Dyrehistorie

Det illustrerte eventyret er hennes femte bok og den handler om den styrtrike italienske greyhounden Lotsa de Casha.

Madonnas forlegger, Nicholas Callaway, forteller ifølge Ananova at alle karakterene i boka er dyrefigurer.

- Lotsa de Casha har alle pengene han kan ønske seg, men ingen lykke. Han tenker bare på seg selv.

Madonna er for tiden opptatt med å promotere sin fjerde barnebok «Abdis eventyr». Boken handler om en liten gutt, Abdi, som får en stor oppgave. Han skal levere det mest verdifulle smykke i verden til dronningen.

Stor suksess

Hennes første bok «De engelske rosene» skal være sterkt inspirert av de moralske retningslinjene i den mystiske motereligionen Kabbala.

- Boka handler om misunnelse og sjalusi og hvordan disse følelsene driver oss ut i meningsløs lidelse i våre liv, uttlalte Madonna tidligere.

Rettighetene til bokserien har blitt solgt til over 100 land og «De engelske rosene» har allerede blitt oversatt til 42 språk.

<B>LOTSA DE CASHA:</B> Madonnas femte barnebok er tilgjengelig fra neste sommer.
<B>BOKSIGNERING:</B> 18-måneder gamle Jeremy Zorek avbildet sammen med Madonna under signeringen av <font face="arial, helvetica, sans-serif">«De engelske rosene»</font> på Barnes & Noble i New York i september i fjor.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media