KJØPESENTERDRONNING: Klokken 15 i morgen lanseres Madonnas nye musikkvideo. Dette er foreløpig det eneste bildet som er sluppet fra den.
KJØPESENTERDRONNING: Klokken 15 i morgen lanseres Madonnas nye musikkvideo. Dette er foreløpig det eneste bildet som er sluppet fra den.Vis mer

Madonna har verdenspremiere på Oslo City

Slipper ny musikkvideo på norsk kjøpesenter.

(Dagbladet): I morgen er det verdenspremiere på Madonnas nyeste musikkvideo, «Give Me All Your Luvin». Med seg på låta har hun artistene M.I.A. og Nicki Minaj, og det er ikke lagt opp til noen tilfeldig lansering.

Fredag klokken 15 norsk tid, blir videoen kringkastet samtidig på storskjermer i New York, Paris, Las Vegas - og Oslo.

Samarbeider Lanseringen er en del av er en samarbeidsavtale mellom plateselskapet Universal og reklamedistributøren Clear Channel, og ifølge
plateselskapet er det ventet stort oppmøte foran kjøpesenterets storskjerm - som altså sender parallelt med storskjermen på Times Square.

Premieren skjer to dager før Madonna skal opptre på «Super Bowl», den mest sette tv-sendingen i USA med over 100 millioner seere i gjennomsnitt.

Klippet bort datteren Popdronningen avslørte nylig i et intervju med MTV at hun klippet bort sin egen datter fra filmen «W.E.». 15-åringen hadde en liten rolle i filmen som handler om dramaet rundt Wallis Simpson og britiske kong Edward VIII. Mamma Madonna regisserte filmen og klippet bort datteren rett før premieren.

- Nådeløst, det vet jeg. Jeg sa «sorry baby, du er på gulvet i klipperommet». Hun tok det på strak arm, forklarte popstjerna til MTV.