Madonna-konsert trues av terrorister

Den amerikanske ambassaden advarer publikum mot terrorangrep.

Trues: Ifølge den amerikanske ambassaden i Moskva, er det fremsatt en terrortrussel mot Madonnas konsert i St. Petersburg i kveld. Her står hun på scenen på Valle Hovin i 2009. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet
Trues: Ifølge den amerikanske ambassaden i Moskva, er det fremsatt en terrortrussel mot Madonnas konsert i St. Petersburg i kveld. Her står hun på scenen på Valle Hovin i 2009. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske ambassaden i Russland har sendt ut en advarsel til alle amerikanere i Russland som planlegger å gå på Madonna-konserten i St. Petersburg i kveld.

- Vær oppmerksom I en uttalelse skriver de at det amerikanske konsulatet i byen har mottatt informasjon om at det foreligger en trussel om bruk av fysisk vold mot både tilskuere og artister under kveldens konsert.

«Russiske myndigheter har gitt indikasjoner på at de vil gjøre nødvendige tiltak sett i lys av denne informasjonen», heter det i meldingen.

Ambassaden oppfordrer likevel publikum til å være oppmerksomme, spesielt i folksomme områder.

- Vil gjennomføre Nettstedet TMZ skriver at kilder nær Madonna sier at de ikke vil la seg hindre av terrortrusselen, og at «Like a Virgin»-sangeren kommer til å gjennomføre konserten.

Madonna, som kommer til Norge og Telenor arena 15. august med sin MDNA-turné, spilte i Moskva tirsdag denne uken.

Pussy Riot-støtte Både i forkant av og under konserten, ga verdensstjerna sin støtte til de fengslede medlemmene av punkerkollektivet Pussy Riot.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer