Madonna kontaktet norske produsenter

Snuser på Lindstrøm & Prins Thomas.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): At snart plateklare Lindstrøm & Prins Thomas er blant Norges mest ettertraktede DJ\'er og produsenter, er en kjent sak.

Duoen har blant annet remikset for New York-undergrunnsheltene LCD Soundsystem og Juan McLean.

Men de har også fått forespørsler fra mer glamorøst hold, melder Aftenposten.

Mulig remiks

- Vi er blitt kontaktet av Madonnas eget plateselskap, etter at de hadde hørt noe av vårt arbeid som de likte. Forespørselen gjaldt en mulig remix av en av Madonnas låter, så nå har vi sendt dem mer materiale slik at de kan ta en endelig avgjørelse, forklarer Prins Thomas, egentlig Thomas Hermansen, til avisa.

I storhetstiden var Madonna kjent for å få de flinkeste folka fra klubbscenen til å jobbe for seg.

Hennes nyeste singel «Hung Up» er produsert av Stuart Price, som blant annet har laget remikser for The Killers, Gwen Stefani og New Order.

- Det å bli spurt av en såpass stor artist, viser at det er mange flere enn vi trodde som faktisk får med seg hva vi gjør. Uansett utfallet av dette, er forespørselen i seg selv en premiering av våre prestasjoner, sier Hans Petter Lindstrøm til Aftenposten.

KONTAKTET NORSKE PRODUSENTER: Madonnas plateselskap ville ha lydprøver fra Lindstrøm & Prins Thomas. FOTO: SCANPIX/REUTERS
KONTAKTET NORSKE PRODUSENTER: Madonnas plateselskap ville ha lydprøver fra Lindstrøm & Prins Thomas. FOTO: SCANPIX/REUTERS Vis mer

14. november slippes Lindstrøm og Prins Thomas\' debutalbum i Norge.  Samme dag kommer Madonnas nye plate, «Confessions On A Dancefloor».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer