Madonna kritiseres for klesstilen

Mercys far sier han ikke vil ha datteren i nærheten av en slik moralløs person.

LETTKLEDD MADONNA: : Popstjerna med den malawiske jentungen Mercy som hun håper å adoptere. REUTERS/Tom Munro/Warner Brothers
LETTKLEDD MADONNA: : Popstjerna med den malawiske jentungen Mercy som hun håper å adoptere. REUTERS/Tom Munro/Warner BrothersVis mer

|||

- Jeg ønsker ikke min datter i nærheten av en slik moralløs person, sier James Kambewa, far til lille Mercy James som Madonna ønsker å adoptere.

Kambewa, som aldri har møtt sin tre år gamle datter, sier at han og mange i Malawi ble svært støtt over antrekket popdronningen dukket opp i mandag denne uken - samme dag som ankesaken hennes mot adopsjonsavslaget begynte i Malawi.

Madonna valgte nemlig å kle seg opp i en hatt med bunnyaktige «ører», en avslørende minikjole og lårhøye, kinky, svarte PVC-støvler da hun dukket opp på gallafesten til kostymeavdelingen til Metropolitan Museum of Art i New York - tett fulgt av sin 22 år gamle elsker Jesus Luz.

Flau over klesstilen

Til avisen Daily Star sier James Kambewa at han ikke kan forestille seg hvordan en slik kvinne ønsker å bli moren til hans Mercy:

- Dette kan ikke være en kvinne på 50 år. En tenåringsjente ville følt seg flau i et slikt antrekk. En kvinne skal være rollemodell for sine døtre. Hva slags moral kan en kvinne på 50 år ha, når hun ikke har noen motforestillinger mot å vise det meste foran sine barn? (©NTB)

Madonna valgte å kle seg slik mandag under en gallamottakelse i New York - samme dag som ankesaken hennes startet i Malawi. Antrekket vekker sterke reaksjoner i det afrikanske landet. Foto: AP