Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Madonna kunne mistet babyen

LONDON (Dagbladet): Madonnas nyfødte gutt Rocco kom til verden under meget dramatiske omstendigheter. Superstjernens sønn kjempet en kamp på liv og død, og ble reddet av kirurgenes raske arbeid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Madonna (41) ble natt til fredag kjørt i hui og hast til det anerkjente Cedars-Sinai Hospital i Los Angeles av sin nåværende livsledsager Guy Ritchie. Den verdensberømte artisten ankom sykehuset med livmorsmerter og blødninger. Madonna var ikke selv i stand til å gå, og ble båret gråtende inn på sykehuset av kjæresten.

Keisersnitt

Superstjernen ble øyeblikkelig fraktet inn på operasjonsbordet, og legene gjennomførte en vellykket keisersnittoperasjon. Lille Rocco kjempet en kamp på liv og død da det viste seg at morkaken var løsnet og den vesle guttens oksygentilførsel var kuttet. Den britiske filmregissøren Guy Ritchie (32), pappa til Rocco, skal ha vært ved Madonnas side gjennom hele den dramatiske operasjonen. - Madonna har mistet mye blod. For enhver mor er det fryktelig bare å se slike mengder blod. Men hun var i gode hender, fortalte en kilde ved Cedars-Sinai Hospital til britisk presse i går.

I fin form

Rocco, som veide drøye 2500 gram da han ble hjulpet til verden av legene, ble født tre uker for tidlig. Legene kunne imidlertid raskt meddele at både den nyfødte gutten og moren har det bra til tross for de dramatiske omstendighetene. - Madonna er svært lykkelig. Hun og Rocco er begge i god form, uttalte popidolets talskvinne Liz Rosenberg til pressen etter operasjonen. Både Guy og Madonnas datter Lourdes (3) var lørdag på sykehuset sammen med den nybakte mor og vesle Rocco.

<B>TIDLIG UTE:</B> Madonna og Guy Ritchies sønn ble født tre uker for tidlig.