Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Madonna mangler selvtillit

- Jeg føler meg usikker hvert femte minutt, sier Madonna i et åpenhjertig intervju med magasinet Rolling Stone.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Madonna er vel ikke den første vi skulle tippe manglet selvtillit. Men som gravid måtte Madonna takle et dårlig selvbilde. Hun syntes selv hun så ut som en feit hval. Det var ikke lett.

- Jeg blir usikker når jeg ser meg selv i speilet, eller ser et forferdelig bilde av meg selv i avisa. Jeg ser ut som en hval, sa Madonna mens hun var gravid.

Hvordan det står til med selvtilliten etter fødselen vites ikke. Men i følge Rolling Stone sier ryktene at hun ikke lenger ser ut som en hval. Det gjorde hun vel aldri. Barnefaren er regissøren Guy Richie, mannen bak «Lock, Stock and Two Smoking Barrels».

I tillegg til graviditet og baby har Madonna vært travelt opptatt med å spille inn plate. «Music» heter den, og beskrives av Rolling Stone som en blanding av fransk disco og svimmel pop.

Som skuespiller har Madonna ingen umiddelbare planer.

- Jeg finner ikke noen bra manus. Det eneste jeg blir tilbudt er filmer om mor med trøblete tenåringsbarn. Det er kjedelig. Jeg føler meg fortsatt som en trøblete tenåringsjente, sier Madonna.

<B>HVAL?</B> Madonna synes hun så ut som en feit hval mens hun var gravid.