Madonna og Guy endelig gift

Med hele verdenspressen på armlengdes avstand, ble Madonna og Guy Ritchie gift i kveld, melder BBC. De mener å ha belegg for at de to superkjendisene ble gift under en liten seremoni inne i Skibo slott.

Det er ikke kommet noen offisielle bekreftelser på at bryllupet har funnet sted, men BBCs Craig Anderson sier at de har fått forståelsen av at seremonien startet ved 18-tiden fredag kveld.

Den lille skotske byen Dornoch er invadert av journalister og skuelystne, og turistsjefen jubler. Flere har allerede forsøkt å leie seg et slott i området for å gifte seg i like romantiske omgivelser som Madonna.

For det er henne det tross alt handler om. Den 42 år gamle superstjernen har solgt drøssevis av plater i sin nesten 20 år lange karriere.

Stjernene kom til slottet tidlig på ettermiddagen. Sting ble bombardert av blitzene til fotografene da han ankom, tekkelig antrukket i kilt. Hans kone Trudi Styler var den som førte Guy Ritchie og Madonna sammen for første gang, under en fest for to år siden. Hun kom i egen limousin med deres tre barn.

Madonna har alltid elsket å omgi seg med mystikk, og slottet på det skotske høylandet fungerer godt som en festning mot skuelystne og pressen. Vakter bruker varmesøkende kameraer for å oppdage fotografer som forsøker å ligge i buskene.

Flere journalister er vist bort fra området etter at de ble tatt av sikkerhetsfolkene, og politiet har nå bekreftet at de har arrestert to personer som fulgte dåpen av sønnen Rocco litt vel tett.

I seng med Madonna

Alt om bryllupet

VENTER SPENT: Lite lekker ut fra Skibo Castle. Pressen venter spent.